Προστασία από έντομα με εξειδικευμένες σήτες

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από την εγγύηση του ονόματος Alumil και τα υλικά, είναι παραγμένα με βάση όλες της διεθνείς πιστοποιήσεις.

 

 

 

ΣΗΤΕΣ - Αντικωνωπικά Συστήματα


Luna plisse


Luna plisse

Η σήτα Luna είναι ένα σύστημα οριζόντιας κίνησης τύπου plisse με κάτω οδηγό και είναι διαθέσιμη σε 3 τύπους: Luna plisse (μονόφυλλη), Luna Maxi plisse (αμφίπλευρη) και Luna Grande plisse (δίφυλλη αμφίπλευρη)

Luna Maxi plisse (αμφίπλευρη):

Είναι ένα αμφίπλευρο σύστημα οριζόντιας κίνησης (2 κινητά μέρη, αριστερά και δεξιά). Είναι ιδανικό για επάλληλα κουφώματα και κατασκευές με έλλειψη χώρου. Διατηρεί ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τη μονόφυλλη εκδοχή και οι μέγιστες διαστάσεις φτάνουν τα 3 μέτρα πλάτος και 2,4 μέτρα ύψος.


Luna Grande plisse (δίφυλλη αμφίπλευρη):

Επειδή οι νέες κατασκευές απαιτούν την κάλυψη ακόμα μεγαλύτερων ανοιγμάτων η Luna Grande δύναται να καλύψει διαστάσεις που φτάνουν τα 6 μέτρα σε πλάτος και 2,4 μέτρα ύψος. Η σήτα αυτή ανοίγει και απο τις 2 πλευρές καθώς και απο το κέντρο όπου τα προφίλ κίνησης ενώνονται με μαγνήτη.

 
Όλοι οι διαθέσιμοι τύποι της Luna παραδίδονται προς τοποθέτηση στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη και προσφέρονται αποκλειστικά απο τη GS.

 Το προϊόν κατασκευάζεται με πανί απο πολυπροπυλένιο μάυρου χρώματος. Διατίθεται και με γκρι πανί εφόσον ζητηθεί.
 
Στοκ αποχρώσεις: RAL 9010 (Λευκό), RAL 8014 (Καφέ), Golden Oak (Δρυς PVC) & Nussbaum (Καρυδιά PVC).

Άλλες αποχρώσεις διαθέσιμες κατόπιν συνεννόησης.