Προστασία από έντομα με εξειδικευμένες σήτες

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από την εγγύηση του ονόματος Alumil και τα υλικά, είναι παραγμένα με βάση όλες της διεθνείς πιστοποιήσεις.

 

 

 

ΣΗΤΕΣ - Αντικωνωπικά Συστήματα


Ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos


Ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos

Η ηλεκτροκίνητη σήτα είναι το μόνο σύστημα κάθετης κίνησης με δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. Μπορεί να κατασκευαστεί μέχρι 4,2 m πλάτος και 4,2 m ύψος.

Οι διαθέσιμοι τύποι είναι τρείς:
 
Cronos 65:
Χρησιμοποιείται για ανοίγματα μικρότερων διαστάσεων και λειτουργεί με κουτί 65mm. Το χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι τα αντιανεμικά κουμπιά τα οποία είναι τοποθετημένα στις άκρες του πανιού και εμποδίζουν την έξοδό του απο τους οδηγούς.
Το πανί που χρησιμοποιείται είναι απο άκαυστο fiberglass
 
Cronos 75:
Χρησιμοποείται για ανοίγματα μικρών και μεγάλων διαστάσεων και λειτουργεί με κουτί 75mm (& 90mm σε ορισμένες περιπτώσεις). Το χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι οι οριζόντιες αντιανεμικές ανοξείδωτες μπανέλες που δίνουν μεγάλη αντοχή στην ανεμοπίεση και ταυτόχρονα τεντώνουν το πανί προσδίδοντας απεριόριστη ορατότητα. Το πανί που χρησιμοποιείται είναι απο άκαυστο fiberglass. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανί superscreen (μεγαλύτερης αντοχής & ελαστικότητας) και πανιά μερικής και ολικής σκίασης.
 
Cronos 90:
Αποτελεί το πιο εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης και λειτουργεί με κουτί 90mm (& 75mm σε ορισμένες περιπτώσεις). Χαρακτηρίζεται απο την ύπαρξη Zip στις άκρες του πανιού το οποίο σε συνδυασμό με τους ειδικά σχεδιασμένους οδηγούς εγκλωβίζεται και δεν επιτρέπεται η έξοδός του ακόμα και με πολύ ισχυρή ένταση αέρα.
Το πανί που χρησιμοποιείται είναι απο άκαυστο fiberglass. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανί superscreen (μεγαλύτερης αντοχής & ελαστικότητας) και πανιά μερικής και ολικής σκίασης.
 
Οι τύποι μοτέρ και αυτοματισμών διαχωρίζονται σε ενσύρματους και ασύρματους.
 
Για τις ενσύρματες επιλογές θα πρέπει το μοτέρ να συνδεθεί καλωδιακά εκτός από το ρεύμα και με τον διακόπτη που δίνει εντολή λειτουργίας αλλά και με οποιονδήποτε άλλο αυτοματισμό.
Οι ασύρματες επιλογές απλοποιούν τον τρόπο εγκατάστασης της σήτας χρησιμοποιώντας ελάχιστες καλωδιώσεις και δίνουν την δυνατότητα τηλεχειρισμού και προσθήκης αυτοματισμών (π.χ. αισθητήρας αέρα) χωρίς την χρήση καλωδιώσεων.
 
Στοκ αποχρώσεις: RAL 9010 (Λευκό), RAL 8014 (Καφέ), Golden Oak (Δρυς PVC) & Nussbaum (Καρυδιά PVC).
Άλλες αποχρώσεις διαθέσιμες κατόπιν συνεννόησης.
 
Η ηλεκτροκίνητη σήτα που σχεδιάζει και παράγει η GS συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 13561:2004 που εναρμονίζεται με την Οδηγία Δομικών Προϊόντων (ΟΔΠ 89/106/ΕΟΚ) για τη σήμανση CE. Έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί επιπλέον επιτυχώς σε αρμόδιο εργαστήριο για τη συμμόρφωσή της στην Οδηγία Χαμηλής Τάσης (LVD 2006/95/EE) και στην Οδηγία Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας (EMC 2004/108/EE).