Προστασία από έντομα με εξειδικευμένες σήτες

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από την εγγύηση του ονόματος Alumil και τα υλικά, είναι παραγμένα με βάση όλες της διεθνείς πιστοποιήσεις.

 

 

 

ΣΗΤΕΣ - Αντικωνωπικά Συστήματα • Roller Scorpion
  Roller Scorpion

  Η σήτα Roller Scorpion μπορεί να χαρακτηριστεί η πιο προηγμένη σήτα οριζόντιας κίνησης της αγοράς. Τα λειτουργικά πλεονεκτήματα που έχει έναντι άλλων συστημάτων αντικωνωπικής προστασίας και η σχεδιαστική πρωτοτυπία της την καθιστούν ιδανική για την ανάδειξη κάθε κατασκευής που ζητά σωστή λειτουργία και καινοτομία.


 • Ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos
  Ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos

  Η ηλεκτροκίνητη σήτα είναι το μόνο σύστημα κάθετης κίνησης με δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. Μπορεί να κατασκευαστεί μέχρι 4,2 m πλάτος και 4,2 m ύψος.


 • Soffy plisse
  Soffy plisse

  Η σήτα Soffy plisse είναι ένα σύστημα οριζόντιας κίνησης που δίνει πολλές λύσεις. Ο σχεδιασμός της επιτρέπει την λειτουργία του συστήματος χωρίς κάτω οδηγό αποκλείοντας έτσι εμπόδια στο πέρασμα και δίνει τη δυνατότητα να σταματάει σε οποιοδήποτε σημείο την αφήσουμε λόγω της έλλειψης ελατηρίου.


 • Luna plisse
  Luna plisse

  Η σήτα Luna είναι ένα σύστημα οριζόντιας κίνησης τύπου plisse με κάτω οδηγό και είναι διαθέσιμη σε 3 τύπους: Luna plisse (μονόφυλλη), Luna Maxi plisse (αμφίπλευρη) και Luna Grande plisse (δίφυλλη αμφίπλευρη)


 • Σήτα ρολό κάθετης κίνησης
  Σήτα ρολό κάθετης κίνησης

  Η σήτα ρολό κάθετης κίνησης είναι η κατάλληλη λύση για παράθυρα. Το κουτί της είναι 41 mm, λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο. Η σήτα ρολό κάθετης κίνησης που σχεδιάζει και παράγει η GS συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί CE (Οδηγία Δομικών Προϊόντων 89/106/ΕΟΚ όπως έχει εναρμονισθεί με το πρότυπο ΕΝ 13561:2004 για αντίσταση σε ανεμοπίεση και μηχανική ανθεκτικότητα).


 • Σήτα ρολό οριζόντιας κίνησης
  Σήτα ρολό οριζόντιας κίνησης

  Η σήτα ρολό οριζόντιας κίνησης είναι η κατάλληλη λύση για πόρτες ή μπαλκονόουτί της είναι 41 mm, λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο.


 • Ανοιγόμενη σήτα
  Ανοιγόμενη σήτα

  Η ανοιγόμενη σήτα τοποθετείται εξωτερικά από ανοιγόμενου τύπου κουζινόπορτες και πόρτες εισόδου και ανοίγει προς τα έξω. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πανιού από fiberglass ή και πανιού αλουμινίου. Σε περίπτωση που υπάρχουν κατοικίδια υπάρχει και η λύση του πανιού pet screen. Για την αυτόματη επαναφορά της σήτας μπορεί να τοποθετηθεί μηχανισμός επαναφοράς ή μεντεσές επαναφοράς.


 • Σταθερή σήτα
  Σταθερή σήτα

  Η σταθερή σήτα είναι ιδανική για ανοίγματα, μικρά συνήθως, τα οποία δεν έχουν εξωτερικά πατζούρι ή δεν χρησιμοποιούνται συχνά και ουσιαστικά δεν υπάρχει η ανάγκη τοποθέτησης σήτας που να ανοίγει (π.χ. για παράθυρα μπάνιου, αποθήκης κτλ).


 • Επάλληλη σήτα
  Επάλληλη σήτα

  Η επάλληλη σήτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανοίγματα πόρτας αλλά και παραθύρου.  Χαρακτηρίζεται από το λεπτό προφίλ ιδανικό για περιπτώσεις με περιορισμό χώρου. Μπορεί να κατασκευαστεί μέχρι και σε 4 φύλλα τα οποία κινούνται με ράουλα στο κάτω μέρος. Χρησιμοποιείται πανί από fiberglass αλλά και από αλουμίνιο.


 • Πανί σήτας σε ρολό
  Πανί σήτας σε ρολό

  Η GS διαθέτει στην αγορά σήτα fiberglass (γκρι χρώματος) σε ρολά μήκους 50 μέτρων. Τo πλάτος των ρολών κυμαίνεται από 60 cm μέχρι 240 cm (ανά 20 cm).

  Επίσης διαθέτει πανί pet screen (μαύρου χρώματος) σε ρολά μήκους 30 μέτρων. Το πλάτος των ρολών pet screen είναι 110 cm.