Νιώστε ασφάλεια με Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από την εγγύηση του ονόματος Alumil και τα υλικά, είναι παραγμένα με βάση όλες της διεθνείς πιστοποιήσεις.

 

 

 

ΣΙΔΕΡΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ


Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και κιγκλιδώματα παράθυρων συνιστούν έναν ιδανικό συνδυασμό ασφαλείας για το σπίτι σας, το εξοχικό σας ή και το κατάστημά σας, ενισχύοντας την ασφάλεια στις πόρτες και τα παράθυρα και δημιουργώντας μία αίσθηση απόλυτης σιγουριάς.
Η κατανόηση και καταγραφή των ιδιαιτεροτήτων του κάθε χώρου, των διαφορετικών απαιτήσεων κάθε τομέα, όχι μόνο σε επίπεδο ασφάλειας, αλλά και αισθητικής, καθώς και λειτουργικότητας που προσφέρουν τα προϊόντα που εμπορευόμαστε ολοκληρώνονται μέσα από μία προσπάθεια εξειδικευμένης μελέτης και προσωπικής προσέγγισης κάθε πελάτη, με σκοπό την μέγιστη ικανοποίηση του.

πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

•    Τα κάγκελα ασφαλείας συντελούν στη βελτίωση του τρόπου ζωής μας και μας προσφέρουν ψυχική ηρεμία κάνοντας τα σπίτια μας ασφαλέστερα.

•    Ένα πλεονέκτημα των συρόμενων δικτυωτών ασφαλείας είναι ότι δεν φαίνονται όταν δεν τα χρειάζεστε. Μπορούν να κρυφτούν πίσω από κουρτίνες ή στο εσωτερικό μιας ειδικά σχεδιασμένης παρειάς.

•    Όταν χρειαστείτε τα κάγκελα ασφαλείας, αυτά σύρονται στη θέση τους και κλειδώνουν με ασφάλεια, χωρίς κόπο.

•    Σε περίπτωση πυρκαγιάς, τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας επιτρέπουν ταχεία διαφυγή σε αντίθεση με τα σταθερά κιγκλιδώματα.

•    Τα κάγκελα ασφαλείας μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία, σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μπορούν να σχεδιαστούν έτσι ώστε να προσαρμόζονται ακόμη και στα πιο δύσκολα σχήματα και μεγέθη.

•    Τα κάγκελα ασφαλείας συνδυάζονται επιτυχώς με ηλεκτρονικούς συναγερμούς. Όσα περισσότερα είναι τα εμπόδια που τίθενται στο δρόμο ενός διαρρήκτη, τόσο λιγότερο δελεαστική είναι η προοπτική της διάρρηξης και τόσο υψηλότερος ο κίνδυνος για τον ίδιο. Σε πολλές περιπτώσεις, ο διαρρήκτης παίρνει ό,τι μπορέσει στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από τη στιγμή που θα τεθεί σε λειτουργία ο συναγερμός μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει η άμεση δράση. Αυτό το χρονικό διάστημα, μερικές φορές, μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο.

•    Σε ψηλά κτίρια, τα κάγκελα ασφαλείας παίζουν έναν άλλο, πολύ σημαντικό για τους γονείς, ρόλο εμποδίζοντας την πτώση μικρών παιδιών από παράθυρα ή μπαλκόνια.

•    Οι εξοχικές κατοικίες αποτελούν μια άλλη, τέλεια εφαρμογή για τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, καθώς επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη να κλειδώσει και να φύγει γνωρίζοντας ότι η πολύτιμη επένδυσή του είναι καλά προστατευμένη.

•    Κάγκελα ασφαλείας στο σπίτι σημαίνει ότι η ασφάλεια δεν είναι πια μια εκ του προχείρου υπόθεση, αλλά βασίζεται σε μια δοκιμασμένη και ελεγμένη -και, κατά συνέπεια, αξιόπιστη- μέθοδο που διασφαλίζει την ψυχική σας ηρεμία.