Κουφώματα Αλουμινίου με την εγγύηση και την ποιότητα ALUMIL !

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από την εγγύηση του ονόματος Alumil και τα υλικά, είναι παραγμένα με βάση όλες της διεθνείς πιστοποιήσεις.

 

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ALUMIL - Συστήματα ειδικών χρήσεων


M 19800 Accordion Alutherm


M 19800 Accordion Alutherm

To M 19800 Accordion αποτελεί την απάντηση της ALUMILl στις ανάγκες σπιτιών ή επαγγελματικών χώρων για πτυσσόμενες πόρτες.
Το σύστημα είναι ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων όπως σε εκθέσεις αυτοκινήτων, εστιατόρια, χώρους αναψυχής κλπ.
Μπορεί να κατασκευαστεί με απεριόριστο αριθμό φύλλων, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις στις διαστάσεις, ενώ καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο. Εξασφαλίζει ομαλή κύλιση και μεγάλη αντοχή στη χρήση.

Η ALUMIL ανέπτυξε το Μ 19800 Accordion, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για τοποθέτηση πτυσσόμενων θερμομονωτικών πορτών σε σπίτια, καταστήματα, ή οποιοδήποτε άλλο χώρο :

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς είναι :

·       Φύλλο πλάτους 50mm

·       Δυνατότητα υάλωσης από 24 mm έως 32mm

·       Στεγανότητα που επιτυγχάνεται με την περιμετρική τοποθέτηση τεσσάρων ειδικών ελαστικών (EPDM)

·       Ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων

·       έχει ομαλή κύλιση και μεγάλη αντοχή στη χρήση

·       καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο, λόγω του ότι είναι πτυσσόμενο, έχοντας σαν αποτέλεσμα τη διεύρυνση του οπτικού πεδίου προς τον περιβάλλοντα χώρο

·       δίνεται η δυνατότητα κατασκευής ανοιγόμενης πόρτας, η οποία ανοίγει προς τα μέσα ή προς τα έξω

·       για ιδιαίτερους χώρους, όπως εκθέσεις αυτοκινήτων, καφετέριες και εστιατόρια, διατίθεται πολύ χαμηλό προφίλ για κατωκάσι

·       με τη βοήθεια ειδικού μεντεσέ–βαγονέτου, με τέσσερα ράουλα βαρέως τύπου (200 kg ανά φύλλο), μπορούν να πραγματοποιηθούν κατασκευές με απεριόριστο αριθμό φύλλων και χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις στις διαστάσεις

·       μέγιστο πλάτος φύλλου 90cm